main-image-family-logic.jpg

RH Logic

De RH Logic is een ergonomische allround-stoel die voldoet aan vrijwel alle behoeften in kantoor- en computeromgevingen.

De RH Logic is een serie bureaustoelen /  kantoorstoelen voor wie nagenoeg alleen zittend werk doet. Daarom is hij volledig gebaseerd op 2PP™, onze filosofie over het belang van zitten met een grote bewegingsvrijheid om het lange dagen te kunnen volhouden - bijvoorbeeld achter de computer of tijdens bewakingswerk. Bovendien is de RH Logic erg robuust en kan hij tegelijkertijd eenvoudig ingesteld en aangepast worden. Eigenschappen waardoor hij uitstekend past in alle soorten kantooromgevingen. Een werkpaard.

De RH Logic in standaard uitvoering heeft een hoge rugleuning met extra vulling tussen de schouderbladen en een sterk gemarkeerde lendensteun voor minder belasting en een goed zitcomfort. De rugleuning wordt naar boven toe smaller voor meer bewegingsvrijheid voor uw armen. Deze stoel heeft een gewichtsinstelbaar mechanisme en een opblaasbare luchtlendesteun

De stoel kan voorzien worden met de volgende accessoires: hoofd- neksteun, een aantal verschillende armleuningen, wielen en bekledingen en een kledinghanger op de rugleuning.

Share |

RH Logic 3

De RH Logic 3 heeft een komvormige rugleuning met een duidelijk gemarkeerde lendensteun en bovenaan een extra vulling voor steun tussen de schouderbladen. De rugleuning loopt bovenaan smal toe voor een betere bewegingsvrijheid. De stoel is standaard uitgerust met een verschuifbare zitting, een kruisvoet uit grijsgelakt aluminium en wielen voor zachte vloeren.

Rugleuning RH3: breedte 440 mm, hoogte 450 mm
Zitting RH2: breedte 480 mm, diepte 460 mm (verstelbaar 60 mm)
Zithoogte: 420 – 540 mm (4F Logic)
Stervoet van grijs gelakt aluminium (5G) en wielen voor zachte vloeren
Gewicht: 25,5 kg

› Accessoires

RH Logic 4

De standaarduitvoering van de RH Logic 4 heeft een hoge rugleuning met extra vulling tussen de schouderbladen en een duidelijk gemarkeerde lendensteun voor een goede ondersteuning en zitcomfort. De rugleuning loopt bovenaan smal toe voor een betere bewegingsvrijheid van de armen. De Elegance uitvoering is standaard uitgerust met een verstelbare neksteun, een met lucht bediende lendensteun, een verschuifbare zitting, een kruisvoet uit grijs gelakt aluminium en wielen voor zachte vloeren.

Hoofdsteun RH4
Rugleuning RH4 incl. luchtlendesteun:
breedte 450 mm, hoogte 630 mm
Zitting RH4: breedte 470 mm, diepte 480 mm (verstelbaar 60 mm)
Zithoogte: 435 – 550 mm (4F Logic)
Stervoet van grijs gelakt aluminium (5G) en wielen voor zachte vloeren
Gewicht: 29,5 kg

› Accessoires

Accessoires

rh-tillbehor-arm.jpg

Armleuningen

8S
Verstelbaar in hoogte en breedte. Draaibaar. Armleuninghoogte boven zitting 215–295 mm

8E
Verstelbaar in hoogte, diepte en breedte. Armleuninghoogte boven zitting 215–295 mm

rh-tillbehor-logic4-2.jpg

Versterkte bekleding

Versterkte voorkant, zitting RH4 (leer)

Gasveer

A
(voorheen 4FH)
Voor zithoogte 490-620 mm

Stervoet

5G Zwart
Ø630 mm, zwart gelakt aluminium

5G Gepolijst
Ø630 mm, gepolijst aluminium

rh-tillbehor-logic4-3.jpg

Glijdoppen

7K
Kunststof

Wielen

Voor harde vloeren

7G
Voor harde vloeren, belasting geremd

Share |