Ergonomi - vår syn på natruligt sittande

Corevalues

De zitoplossingen van RH Stoelen zijn gebaseerd op 4 belangrijke kernwaarden:

 

 1. Visual Design – anatomische, innovatieve en functionele prestaties
  Precisie-ergonomie. Veelzijdige functionaliteit. Een opvallende vormgeving, bedacht en geconstrueerd voor topprestaties. De constructie van elke RH-stoel staat volledig in dienst van de gebruiker.
  Functionaliteit bepaalt de vormgeving.
 2. Dynamic Ergonomics – bewezen menselijk prestatievermogen vormt de kern van onze identiteit
  Onze nauwkeurige onderzoeks- en testmethoden bevestigen dat een RH-stoel individuele prestaties en die van de organisatie verbetert. Dat noemen wij “waar voor uw geld”. Onze RH Performance Study heeft aangetoond dat de prestaties verbeteren van iedereen die u in een RH-stoel laat zitten.
 3. Quality – betere prestaties zijn hét bewijs van kwaliteit
  We verhogen het prestatieniveau van onze klanten, zowel op individueel als op organisatieniveau. Dat realiseren we door hoogstaande normen te hanteren. Doordat we de volledige productie van concept tot klant in ons eigen bedrijf realiseren, hebben we alle aspecten – van design, productontwikkeling en assemblage tot logistiek en service – onder controle.
  Zodoende kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen.
 4. Environment – innovatieve oplossingen voor milieuprestaties
  We concentreren ons op prijs, continue prestaties van uw mensen en onze planeet. Deze aandacht resulteert in producten die gerecycled kunnen worden en soms zelfs biologisch afbreekbaar zijn.
  Dit zorgt voor een minimale belasting van ons leefmilieu.

 

 

Share |