Ergonomi - vår syn på natruligt sittande

Een stoel gemaakt om in te bewegen

De natuur had vast nooit de bedoeling dat we in een bureaustoel zouden zitten. Wij zijn gemaakt om te bewegen. De RH-stoel is zo gemaakt dat hij u stimuleert om te bewegen en u helpt om zoveel mogelijk rechtop te zitten.

Bewegen

Zitten is een passieve activiteit. Als u voor een RH-stoel kiest, vraagt het weinig inspanning om te bewegen. De stoelen volgen zelfs uw kleinste bewegingen en geven de juiste steun in verhouding tot uw lengte en gewicht. Zo wordt uw lichaam altijd volledig ontlast. Als u uw arm uitstrekt naar de telefoon, heeft dat tot gevolg dat de stoel meebeweegt en u naar voor beweegt. De RH-stoel vermindert de inactiviteit en de negatieve consequenties van stilzitten. Hoe meer u beweegt, hoe langer u kunt zitten zonder dat het gevolgen heeft voor uw gezondheid. Onze kijk op ergonomie is met andere woorden niet geheel anders dan die van de natuur. Dat heeft ons in Europa tot een van de meest toonaangevende producenten van ergonomische bureau- en werkstoelen gemaakt.

2PP

RH werkt met een gepatenteerd 2PP mechaniek waarbij de scharnierpunten van de stoel zo dicht mogelijk bij de scharnierpunten van het menselijk lichaam zitten. Tijdens het zitten scharnieren vooral uw knieën en bekken. Onze zitoplossingen scharnieren op exact dezelfde plaatsen. Hierdoor beweegt de stoel met u mee wanneer u van zithouding verandert en beweegt de stoel niet als u niet beweegt. Kortom u bent en blijft de baas in uw eigen zitoplossing en behoudt een rechte rug. Het RH 2PP simultaanmechaniek is uniek omdat:

Klik hier en bekijk hoe 2PP™ precies werkt.
(Gebruik de pijltjestoetsen om te navigeren)
 

 

 

Share |